Nieuws

 


Nieuwe shirtsponsors voor jeugdteams SSS’70

Het bestuur van volleybalvereniging SSS’70 is bijzonder blij dat we twee nieuwe sponsors bereid hebben gevonden om een deel van onze jeugdteams in een nieuw tenue te steken. Met ingang van seizoen 2018/2019 prijken de logo’s van Snackbar Sell’n en Kattenoog Producties op de nieuwe shirts van de meisjes B en C. Een mooi gezicht, toch?

Heb je een bedrijf en zou je geïnteresseerd zijn om als shirtsponsor van een van onze andere teams op te treden? Neem dan contact met ons op info@sss70.nl.

Toeval of niet, beide teams zijn in hun nieuwe shirts uitstekend aan het nieuwe seizoen begonnen met prima overwinningen. De meisjes B staan na 3 wedstrijden op een hele fraaie 3e plaats en de meisjes C zelfs op een 2e plaats. Uiteraard kunnen beide teams nog wel wat aanmoedigingen gebruiken. Vind je het leuk om ze te steunen? Kom dan op 17 november en 8 december naar MFA De Zuides. Op beide data spelen meisjes C om 13:00 uur hun wedstrijd en betreden meisjes B om 15:00 uur het strijdperk.

shirtsponsor-2018b

 

shirtsponsor-2018


 

jsf_groningen

De gemeente Vlagtwedde vindt het belangrijk dat kinderen actief kunnen deelnemen aan de samenleving. Sporten is een manier om dat te doen die tegelijkertijd de gezondheid bevordert. Helaas is het niet voor iedereen financieel mogelijk om lid te zijn van een sportvereniging. Stichting Jeugdsportfonds geeft sportkansen aan kinderen tussen de 4 en de 18 jaar wiens ouders/verzorgers het lidmaatschap van een sportvereniging niet kunnen betalen. Daarom subsidieert gemeente Vlagtwedde al enkele jaren de stichting Jeugdsportfonds.

Aanvraag Jeugdsportfonds
Sporten is voor alle kinderen belangrijk. Wanneer er niet genoeg financiële middelen zijn om een jongere (tussen de 4 en 18 jaar) te laten sporten, kan er hulp gevraagd worden via het Jeugdsportfonds. Op de website van deze organisatie www.jeugdsportfonds.nl/groningen, is alle informatie te vinden hoe en door wie dit aangevraagd kan worden.

Procedure

 1. Als ouder/verzorger doe je een aanvraag bij het Jeugdsportfonds via een zogenaamde intermediair, iemand die betrokken is bij de scholing, opvoeding en/of begeleiding van het kind/gezin. (bijv. sportcoach, vakleerkracht basisonderwijs en RSG Ter Apel, Stichting Rzijn, St. Leergeld Zuid-Oost Groningen, voedselbank en Zorggroep Meander.) Zie https://www.jeugdsportfonds.nl/fonds/groningen/#intermediairs voor het totaal overzicht.
  De vereniging kan geen aanvraag indienen bij het Jeugdsportfonds.
 2. De intermediair van het Jeugdsportfonds heeft enkele gegevens van de vereniging nodig zoals: naam sportclub, jaarcontributie en eventuele andere kosten (bondscontributie, kleedgeld, etc).
  Vraag deze informatie aan via de vereniging (penningmeester of secretariaat).
 3. Doorgaans ontvang je via de intermediair van het Jeugdsportfonds binnen 3 weken bericht of de aanvraag is goedgekeurd of niet. De financiële bijdrage wordt rechtstreeks overgemaakt op het rekeningnummer van de vereniging.

Belangrijk om te weten

 • Het kan zijn dat de contributie die betaald moet worden, hoger is dan het bedrag dat door  het Jeugdsportfonds wordt betaald. De maximale vergoeding is €225,- per kind per jaar.
  Kosten boven dit bedrag dient door de ouder/verzorger betaald te worden.
 • Ook als uw aanvraag via het Jeugdsportfonds NIET wordt goedgekeurd, blijft u verantwoordelijk voor de betaling van de contributie. In de sommige gevallen is er een betalingsregeling mogelijk, neem hiervoor contact op met de penningmeester van de vereniging.
 • Het Jeugdsportfonds betaalt voor een periode van 12 maanden. Dit loopt niet altijd gelijk met het sportseizoen. De ouder/verzorger is zelf verantwoordelijk voor het tijdig indienen van een (vervolg)aanvraag.
 • Een aanvraag via het Jeugdsportfonds wordt NIET automatisch verlengd. De ouder/verzorger is zelf verantwoordelijk voor het tijdig indienen van een nieuwe aanvraag.
 • Het Jeugdsportfonds betaalt niet met terugwerkende kracht. Het is dus van belang dat u de aanvraag zo snel mogelijk indient. Het liefst voordat een kind lid wordt.