Vereniging

Bestuur

Voorzitter:                                                      Marcel Falter                       tel: 06-42333115
Secretaris:                                                      Janneke Nijenhuis             tel: 0599-412638
Penningmeester/ ledenadministratie:     Antje Folkers                       tel: 06-48502266
Jeugdzaken:                                                   Yvonne Bos                          tel: 0599-326433
Scheidsrechtercontactpersoon:                 Marcel Falter                       tel: 06-42333115


Sponsorkliks

naamloos

Wil je SSS’70 ook GRATIS sponsoren?

Bezoek de SponsorKliks en sponsor SSS’70 gratis! Als jij iets koopt bij grote winkels als Wehkamp, Zalando, Coolblue en HEMA en nog wel 250 anderen winkels, ontvangt SSS’70 een commissie terwijl jij hetzelfde betaalt.

Shop via http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=5615&u=01s. Het kost je geen cent extra maar levert wel echte euro’s op voor SSS’70. Namens SSS’70 alvast bedankt!


 

vrijwilligers

Wie o wie?

Ben je gek op volleybal, of zijn je kinderen, vrouw of man gek op volleybal? Zou je wel eens iets voor SSS’70 willen doen, maar wil je liever niet vastzitten aan een vaste functie in het bestuur? Meld je dan aan, want we hebben allerlei zaken waarbij we best een helpende hand zouden kunnen gebruiken. We zijn altijd op zoek naar scheidsrechters en tellers voor onze thuiswedstrijden van de jeugdteams. Voor het fluiten van onze CMV jeugd hoef je geen cursus te volgen, maar een beetje volleybalkennis is handig. Bij onze B en C jeugd is wel een scheidsrechterscursus* vereist.
Ook kan je bijvoorbeeld denken aan het organiseren van een uitje voor de teams of andere leuke activiteiten die iets met volleybal te maken hebben. Lijkt het je leuk om zoiets een keer te doen? Stuur dan een berichtje naar info@sss70.nl of neem contact op met een van de bestuursleden.

Scheidsrechtercursus

Het is mogelijk om via internet een scheidsrechtercursus te volgen, waarna men bevoegd is om te fluiten bij jeugdcompetitie. Belangstellenden kunnen zich melden bij de secretaris.

https://www.volleybalmasterz.nl/